Konferens

Varför inte låta arbetsgruppen byta miljö för en dag. Boka in en konferens hos oss. Vi har konferensmöjligheter för den lilla gruppen (upp till ca 12 deltagare). Här kan ni sitta avskilt i inspirerande miljö där naturen själv står för skådespelet.

Borgeby Gårdshotell ligger i nära anslutning till E6 bara 15 minuter från Lund och 20 minuter från Malmö. Vår anläggning är modernt utrustad med trådlös internetuppkoppling och kraftfull fiberanslutning för mer krävande överföringar som exempelvis videolänk till konferenssalens storbilds-TV.

Passa på att bo över i våra modernt inredda rum och lägenheter för att maximera er konferensvistelse hos oss. När det är matdags avnjuter ni den med fördel i vår trevliga och ljusa mat- och konferenssal eller ute på terassen med utsikt över böljande sädesfält. Vi ordnar med kontakt till lokala cateringföretag efter era önskemål.

Våra vackra omgivningar inbjuder även till utomhusaktiviteter så som cykelturer eller kanotpaddling i närbelägna Lödde å – allt för att sätta guldkant på er konferens.

Kontakta oss så hjälper vi er att göra er konferens till en minnesvärd och inspirerande upplevelse. Vi skapar skräddarsydda personliga konferenspaket för att matcha era behov. Fyll i formuläret nedan eller ring oss så tar vi fram en offert efter era önskemål.

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Företag/organisation

Antal personer

Önskat datum

Meddelande